sidearea-image
Zoek je een tattoo artist? Dan heb je mij gevonden.
Columbusstraat 57, 3131BB
Hoek van Holland
+31 630278413
info@tattoo-denza.nl
Volg mij

over mij

Gemaakt met passie, gezet met precisie, jouw kunstwerk!  
kunstwerk

Mijn tekeningen zijn ware stukjes kunst. Ik maak ze helemaal naar je zin en compleet op maat. Wil je geen tattoo zetten maar wel mijn kunst? Dan kan je altijd nog een schilderij of tekening kopen.

hygiene

Een tatoeage is iets waar je goed over na moet denken en je wilt natuurlijk ook graag dat de tattoo op professionele en hygiënische wijze wordt gezet. Ik ben GGD gecertificeerd om dit voor mijn klanten te garanderen. Tattoo Denza neemt daar dan ook alle tijd en verantwoordelijkheid voor.

kwaliteit

Als professional moet je weten wat je kunt en als klant zijnde wil je ook graag weten wat de professional kan. Als je graag een tattoo wilt dan mag je van de tatoeëerder veel verwachten qua kwaliteit, het is immers een permanente keuze en moet perfect worden geplaatst.

prijs

Doordat ik in mijn eigen studio werk, kan ik een scherpe prijs/kwaliteit kunstwerken maken. Daardoor blijft het interessant om mij als persoonlijke artist te hebben. Kom eens praten over dat kunstwerk wat jij wilt.

dennis9-zw
_I6A0117
_I6A0148
denniszandstra

En wat je verder nog moet weten…

Ik teken & bedenk zelf alle unieke ontwerpen. Je kunt dus bij mij terecht voor een op maat gemaakte tatoeage. Ik ben volledig GGD gecertificeerd en heb ondertussen een mooie portfolio opgebouwd, maar wat zijn woorden zonder de beelden?

Bekijk gerust het portfolio van tattoos & schilderijen.Wil je graag een tatoeage laten zetten en wil je meer informatie over Tattoo Denza? Dan kun je het beste even bellen voor een afspraak. Op die manier kunnen we rustig bespreken wat je precies wil en hoe je het precies wil. Ik tatoeër alleen op afspraak. Je kunt me telefonisch bereiken op +316 302 78 413, ook via e-mail ben ik te bereiken. Ik werk normaliter vanuit mijn studio in Hoek van Holland.